10 aplicatii Android pentru filme

Redarea filmelor este unul dintre putinele capitole la care Android nu exceleaza. Playerul video standard inca este o rusine si nu incurajeaza nicidecum utilizatorii sa il foloseasca. Personal, i-am spus pas inca de prima data cand am pus mana pe un smartphone. Nu merita chinul, cel putin nu atat timp cate sunt atatea aplicatii Android pentru filme disponibile in PlayStore. Pe cale de consecinta, iata un scurt top realizat pe baza experientelor personale!

1. Real Player

Poate cu un look nu foarte atractiv, dar cu siguranta un manager excelent de filme si muzica in materie de aplicatii eficiente. Daca doriti sa aveti o singura aplicatie care sa se ocupe de toate lucrurile si, deci, de mai putin spatiu de memorie ocupat , Real Player este solutia. In plus, este si extrem de usor de utilizat.

2. MoboPlayer

Cu o lista consistenta de codecuri, acest player poate reprezenta alegerea cea mai buna. Aveti nevoie, in schimb, de un procesor puternic pentru a avea parte de continut media care sa se apropie de rezolutia HD. Cu toate acestea, pentru a rula fisiere MKV subtitrate si mai multe tipuri “exotice” de fisiere video, MoboPlayer este o alternativa decenta, simpla si gratuita.

3. VLC for Android Beta

Ca si in cazul playerului de calculator, VLC reda o sumedenie de tipuri de fisiere, va permite sa ajustati reglajele si multe altele. Atunci cand va fi lansata versiunea finala, poate ocupa locul 1 fara prea mari probleme. Momentan insa, are ultimul loc de pe podium.

4. DicePlayer

O optiune serioasa pentru pasionatii de filme. Rezultatele, desigur, depind in functie de telefonul pe care il detineti si caracteristicile sale hardware. Pentru redarea fisierelor AVI, MOV, MKV, FLV, s.a., merita un loc pe homescreenul dvs.

5. mVideoPlayer

Playerul cu cea mai deosebita interfata; poate fi personalizat cu usurinta, dispunand o lista de redare, bookmarking si descarcare, plus un design fantastic.

6. VPlayer

Ideal pentru redarea filmelor in formate mkv si avi, plus decodare 1080p pe unele dintre cele mai puternice smartphoneuri Android existente pe piata. Nu lipsesc din schema subtitrarile, desigur!

7. RockPlayer

8. Vital Player

9. ArcMedia Pro

10. MX Player

Pentru mai multe aplicatii Android pentru filme, nu ezitati sa consultati oferta PlayStore.

1 Comment

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo