12 aplicatii productive pentru telefoanele Android

Pocket (gratuit in PlayStore)

Daca sunteti in cautarea unui manager de marcaje (sau bookmark-uri, daca doriti) capabil sa se sincronizeze cu diferite dispozitive si platforme, cautarea a luat sfarsit: Pocket. Cu mult peste Instapaper si alti concurenti de pe acest palier, Pocket reprezinta cea mai viabila solutie la momentul acesta.

SwiftKey (3.99$)

Vorbim despre una dintre cele mai populare aplicatii platite din Google Play; Swiftkey iti face tastatura Android mai inteligenta. Poate intelege modelele de dactilografiere, dar, de asemenea, si modul in care cuvintele lucreaza impreuna pentru a creea o propozitie cu noima. Cel putin in limba engleza, are o acuratete infricosator de buna. Per total, SwiftKey este cea mai buna aplicatie Android capabila sa ii ia locul tastaturii onboard initiale. In plus, se pregateste lansarea lui SwiftKey Flow cat de curand.

Wunderlist (gratis)

Elegant, minim si incredibil de usor de utilizat, Wunderlist este o aplicatie to-do foarte interesanta. In plus, ofera cateva caracteristici suplimentare, cum ar fi deadline-uri, liste inteligente, s.a.m.d.

Evernote (gratis)

Pentru luarea de notite, deci nu numai pentru inscrierea unor sarcini (vezi Wunderlist), incercati Evernote. Aici puteti insera text, clipuri audio, imagini, fisiere atasate, s.a. Bonus: se poate sincroniza pe platforme diferite, astfel incat sa puteti avea acces la informatiile dvs indiferent de dispozitivul utilizat. Evernote arata grozav pe telefoane si chiar mai bine pe tablete.

Google Drive (gratis)

Google+ (gratis)

Facebook a devenit prea mainstream. Incercati Google+! O aplicatie must have, si din cauza caracteristicilor suplimentare, cum ar fi Instant Upload (fotografii) si video Hangouts.

Snapseed (gratis) – am vorbit despre ea aici.

TuneIn Radio Pro (0.99$)

Streamuri pe AM, FM, precum si posturi de radio pe Internet pe dispozitivul dvs mobil. Luat ca un pachet, aceasta este una dintre cele mai bune aplicatii de streaming radio din cate am testat pana acum. Dispune, de asemenea, de capacitati de inregistrare DVR.

Pandora for Android (gratis)

Asemeni fratelui sai mai mare, Pandora for Android este o aplicatie foarte utila si productiva pentru pasionatii de muzica. Pentru a incepe, trebuie doar sa cautati numele artistului, melodia, albumul si Pandora va genereaza o lista de piese care ar putea sa va placa.

Si pentru ca stim ca va place sa va jucati, avem pentru dvs: Air Patriots (gratis), Angry Birds Star Wars (gratis, de asemenea) si Modern Combat: Zero Hour, ce poate fi achizitionat in schimbul a 6.99$. Pentru alte aplicatii compatibile telefoanelor Android, consultati Google Play Store.

Comentarii

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo