6 aplicatii iOS la inceput de an

Tocmai ce am depasit perioada sarbatorilor de iarna si sunt convins ca multi dintre cei care parcurg acest articol au primit cadou un dispozitiv Apple, care va trebui incarcat cat de curand cu aplicatii iOS. Si pentru ca App Store numara peste 75.000 de aplicatii disponibile, specialistii portal-mobil.ro au selectat un numar de 6 aplicatii, toate disponibile atat pentru iPhone, iPad sau iPod Touch.

PhotoToaster

Exista o tona de aplicatii de editare foto in App Store, unele fiind facute prin intermediul retelelor sociale (vezi Instagram), plus altele capabile sa aduca un mare plus imaginilor realizate cu ajutorul camerei smartphone-ului sau a tabletei. PhotoToaster este un loc minunat pentru incepatori. Aceasta aplicatie a fost pentru mult timp favorita mea pentru simplul fapt ca este usor de utilizat, contine instrumente de baza in editare, foarte multe efecte pe care le puteti previzualiza apasand cu degetul si alte, alte motive …  Atunci cand ati terminat de modificat fotografia, puteti sa o salvati, trimite prin email sau cu ajutorul unui mesaj text, retele sociale, s.a.m.d.

Evernote

Aplicatie excelenta pentru luarea de notite (respectiv sincronizarea lor), imagini si multe altele, astfel incat sa aveti acces la ele indiferent de dispozitivul pe care va aflati. Cea mai recenta versiune a aplicatiei dispune de o interfata cu utilizatorul complet reproiectata, cu un acces mai bun la notite, etichete si locuri pe care le puteti gasi aproape instantaneu. Pentru cei care doresc sa aiba cel mai bun mod de a transforma informatii intre dispozitive, Evernote este cea mai buna unealta!

Angry Birds Star Wars

Inutil sa mai spun ca Angry Birds este cel mai popular joc din toate timpurile atunci cand vine vorba despre aplicatii iOS. Simplul concept de azvarlire a pasarilor in structuri si provocarea unor pagube astfel incat sa treceti la nivelul urmator, este usor de inteles pentru orice persoana cu varsta cuprinsa intre 8 si 80 de ani. Versiunea de fata – Angry Birds Star Wars – impresioneaza prin folosirea unor fundale din filmul creat cu cativa zeci de ani in urma. Tematica este schimbata, tipurile de pasari, muzica din film si nivelurile peste care trebuie sa treceti, plus alte surprize care va asteapta imediat ce ati apasat “play”.

Netflix

Asemeni jocului Angry Brids, Netflix este disponibil in App Store de o lunga perioada de timp, fiind greu de trecut peste el atunci cand dispuneti de un device iOS. Emisiuni TV, filme, documentare si multe elemente media transmise la calitate HD pentru o vizionare cat mai placuta.

Google Maps

In cele din urma, Google Maps s-a intors in App Store. Cu un design complet schimbat, controale intuitive si ghidare cu voce, aceasta este cea mai buna alegere de navigare pentru iPhone. Fie ca doriti sa gasiti o adresa, sa primiti indicatii rutiere sau sa cautati un anumit restaurant prin zona, Google Maps vine in ajutorul dvs. Dimpreuna cu instrumentele de cautare si alte elemente ce tin de interfata inteligenta, va va placea maxim noua versiune, care vine la pachet cu mai multe caracteristici si, dupa cum spuneam, o intefata fresh si eleganta.

FIFA Soccer 13

La nivel mondial, fotbalul a cunoscut o dezvoltare incredibila in ultimii ani. De asemenea si jocul care a fost croit pe acest sport: nu mai putin de 500 de echipe licentiate, care numara un total de 15.000 de jucatori si peste 30 de ligi. Noua aparitie a jocului, Fifa 13, a adus cu sine imbunatatiri in ceea ce priveste combativitatea adversarilor impotriva carora trebuia sa lupti pentru a inscrie. Sarea si piperul fotbalului, golul, nu mai este la indemana oricui. Trebuie exercitiu si multe ore in fata telefonului sau a tabletei. Daca va place fotbalul, nu ezitati sa donwloadati aceasta aplicatie iOS.

Acestea ar fi cele 6 aplicatii iOS recomandate de noi celor care au inceput noul an cu un dispozitiv iOS in buzunare … si nu numai.

Comentarii

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo