Alternative pentru Instagram

Se pare ca politica si termenii de utilizare ai Instagram, conform carora aceasta poate vinde fotografiile uploadate, nu au fost tocmai pe placul celor care se folosesc de acest serviciu si, prin urmare, ne putem astepta la migrarea utilizatorilor catre alte retele. Fanii dispozitivelor Android au putut trai fara aceasta si pana acum, asa ca nu vedem suficiente motive pentru care sa ne plangem unul pe umerii altora.

In ordine aleatorie, iata solutiile:

Snapseed

Una dintre cele mai puternice aplicatii mobile de editare foto din cate exista; Snapseed este cu siguranta un inlocuitor adecvat pentru Instagram atunci cand vine vorba despre modificat imagini. Te afli in cautarea unor filtre noi? Snapspeed le are! Pe lamga schimbarea proprietatilor individuale ale fiecarui filtru, cum ar fi textura si culoarea, e bine de stiut ca aceasta aplicatie va poate oferi un numar aproape nelimitat de optiuni. Efectele de focalizare si tonul de culoare, de asemenea, sunt acolo.

Twitter

Exista putine retele de socializare la fel de mari si pline de viata precum Instagram, iar despre Twitter se poate spune ca face parte din aceasta categorie. In plus, updateul din decembrie, care a adus cu sine filtre foto pentru utilizatorii de telefoane mobile, poate constitui un nou motiv pentru a migra catre aceasta retea. Desigur, filtrele poate nu sunt la fel de bune precum cele intalnite pe Instagram, dar cel putin va permite sa partajati fotografiile dvs unui public mult mai larg. Mai toata lumea e pe Facebook si Twitter, nu?:) Bonus: in viitorul apropiat sunt asteptate imbunatatiri in acest sens.

Flickr

E drept, putem spune orice despre Yahoo, numai ca nu e cool. La moda. In trend. Spuneti-i cum doriti. Dar in realitate, siteului Flickr i-a mai ramas un pic de mandrie. Si aceasta aplicatie se conecteaza cu siteul intr-un mod cat se poate de frumos. In general, e mortal de simplu, dispune de o interfata placuta si este un instrument util pentru stocarea fotografiilor in cloud.

In cazul in care sunteti in cautarea unei aplicatii puternice “snap and share”, atunci Flickr poate ca nu este cea mai buna solutie la momentul de fata. Ofera cateva filtre, capacitatea de a da share pe Facebook, Twitter, Tumblr, email si cam atat. Intrucat Flickr a reprezentat pentru o lunga vreme o destinatie interesanta pentru pasionatii de fotografie de pe web, utilizatorii sai sunt incredibil de activi, ceea ce este un motiv in plus de a-l incerca.

Path

Pentru cei preocupati de intimitatea lor, Path este … calea :). Prea putin cunoscuta in Romania, dar care dispune de o aplicatie cu filtre interesante asemanatoare cu cele de pe Instagram, care merita testate in timpul liber.

1 Comment

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo