Black Friday 2014 la eMag – evenimentul de shopping al anului

In 2014, Black Friday va debuta pe 21 Noiembrie, tonul fiind dat de eMag, cei care de altfel au si adus conceptul in Romania.

Retailerul si-a anuntat planurile intr-o conferinta de presa, promisiunile fiind interesante. black Friday

Potrivit spuselor lui Iulian Stanciu, data de 21 Noiembrie a fost aleasa in primul rand din ratiuni logistice, evitandu-se minivacanta de 1 Decembrie care ar fi putut genera blocaje si intarzieri ale livrarilor.

„Inainte de Black Friday am studiat sarbatoarea la cei din SUA, am vazut psihologia cumparatorilor si ce inseamna. Apoi, am adaptat la specificul pietei  si la ceea ce isi doresc clientii. In State este o sarbatoare legata de  Ziua Recunostintei. Noi am zis sa fie o sarbatoare de consum pentru romani, tocmai de aceea am mutat mai devreme, sa ajunga produsele inainte de sarbatori si sa nu fie timpul de asteptare prea mare“ a mai afirmat directorul eMag.

Ambitiile retailerului sunt mari si pentru anul 2014, asteptarile de Black Friday fiind vanzari de 150 de milioane de lei. In oferta promotionala se pare ca vor fi listate nu mai putin de 450.000 de produse.

eMag spera sa fie din nou lider pe segmentul sau punand la bataie 50.000 de smartphone, 25.000 de laptopuri, 15.000 de televizoare, 10.000 de aparate foto,  10.000 de espresoare de cafea, precum si multe alte produse listate in diferite categorii de interes. Toate aceastea la preturi promotionale.

Daca anul anterior la eMag au fost vandute in premiera nationala autoturisme, Iulian Stanciu a dezvaluit ca si de aceasta data cumparatorii vor fi surprinsi cu surprize de proportii, nedezvaluind inca despre ce este vorba.

Comenteaza