Cele mai bune aplicatii GPS pentru Android

Un aliat de nadejde pentru orice calator este o aplicatie de tip GPS, care te poate scoate din incurcatura atunci cand te simti pierdut intr-o zona necunoscuta. Daca detii un smartphone care ruleaza pe Android, una dintre cele trei aplicatii prezentate mai jos este un must have.

gps_test

GPS Test

Dezvoltata de catre Chartcross Limited, GPS Test este una dintre cele mai populare aplicatii gratuite pentru Android. Aceasta aplicatie te ajuta sa afli in timp real atat coordonatele exacte (in cele mai cunoscute sisteme de referinta) cat si altitudinea la care te afli sau viteza cu care te deplasezi. Poti vedea deasemenea numarul de sateliti la care esti conectat precum si pozitia acestora pe cer cu ajutorul unei busole rotative disponibile in aplicatie.

GPS Test poate fi descarcat de pe Google Play store de AICI.

Sygic

Sygic: GPS Navigation Maps

Cu peste 30 de milioane de downloaduri, Sygic este una dintre cele mai apreciate aplicatii GPS pentru Android. Hartile TomTom de inalta calitate sunt stocate in aplicatie, astfel ca nu ai nevoie de acces la internet pentru a le accesa. Sygic este disponibila gratuit in Google Play Store AICI

google maps

Google Maps

Ultima, dar nu cea din urma, este probabil cea mai versatila aplicatie de tip GPS disponibila gratuit atat pentru Android cat si pentru iOS. Ultima versiune a aplicatie are ca arie de acoperire 200 de tari, oferind ghidare vocala atat pentru soferi cat si pentru bicilisti sau pietoni.

Aplicatia ofera totodata si informatii despre trafic sau rute de tranzit pentru aproximativ 800 de orase importante. Google Maps poate fi utilizata atat online cat si offline. Descarca si testeaza aplicatia gratuit de AICI.

Comentarii

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo