Comparatie intre Asus Transformer Pad Infinity TF700 si Transformer Prime

Dat fiind faptul ca, nu mai departe de acum doua saptamani, a avut loc lansarea lui The Hobbit, nu riscam cu nimic atunci cand afirmam ca Asus Transformer Pad Infinity TF700 este pentru Transformer Prime asa cum este Gandalf cel Alb pentru Saruman. In mod clar, Asus a inceput sa asculte numultumirile oamenilor … si mai ales problemele ce pareau inerente in momentul in care deschideai GPS-ul. Nu putini cumparatori au intampinat acest gen de probleme, fapt pentru care modelul de fata reprezinta, daca doriti, un upgrade la Prime. Este, de asemenea, o sansa de a reprezenta intregul potential al linie Transformer si, in pofida faptului ca suportul din partea sistemului de operare Android a fost pastrat la cote minime, Asus reuseste sa infaptuiasca acest deziderat.

Strict din punct de vedere al designului, am spune despre  Asus Transformer Pad Infinity TF700 ca este versiunea usor modificata a lui Transformer Prime. Dispune de acelasi numar de porturi si de conexiuni (micro HDMI, micro SD, mufa pentru casti, microfon si pori de resetare), amplasarea lor pe corpul tabletei suferind, si de aceasta data, cateva mici modificari. De exemplu, daca la modelul Prime intalneam butonul de volum situat pe marginea din stanga, la TF700 il regasim in dreapta sus. Lucruri minore cu care va veti obisnui in cel mai scurt timp posibil.

Modelul de fata masoara 9.9 mm in grosime, cu 0.02 mm mai gros decat Prime, deci insesizabil, si isi acopera “organele interne” cu ajutorul unui design unibody din aluminiu aproape complet. TF700 este dotat cu un panou unic care are menirea de a inlocui partea din spate de metal, construit din plastic. Aminteam in deschidere de dificultatile intalnite de Prime atunci cand se incerca conectarea sa la satelitii GPS. Acum nu mai este cazul, modelul propus de Asus simtindu-se la fel de usor si confortabil ca si Prime, in ciuda micilor schimbari intreprinse.

Butonul de alimentare/ sleep este acum mult mai usor de apasat, oferind o experienta superioara celui gasit pe Prime. Pe partea de sus a ramei gasim o camera de 2MP fata, iar vizavi de aceasta, pe spate, ne vom face de cap cu o alta care dispune de un senzor de 8MP. In stanga sa, gasim atasat un microfon. Pentru o tastatura optionala, platiti aproximativ 600 de lei si veti avea, practic, un laptop la dispozitia dvs 24/7. Din cate am putut citi pe internet, aceasta este identica cu precedenta, de pe Prime: corp metalic, bine construita si confortabila. Pentru cei cu degete mai groase, poate parea inghesuita.

Transformer Pad Infinity TF700 vine cu sistemul Android preinstalat (versiunea 4.0.3). Pachetul de achizitionare mai include, de asemenea, si o multime de bunatati Asus instalate deja. Odata ce va inregistrati tableta, Asus MyCloud va ofera 8GB de spatiu de stocare pentru intreaga durata de viata a dispozitivului. Acesta ofera, de asemenea, acces de la distanta la ecranul unui PC sau Mac si va conecteaza la @Vibe muzica online si un serviciu de radio. Cu SuperNote puteti desena grafice, realiza fotografii si videoclipuri.

App Backup serveste realizarii backupurilor oricarei aplicatii instalate in memorie sau pe cardul microSD. Puteti reseta tableta, deci, fara a pierde aplicatii sau informatii vitale. Aplicatia Polaris Office se apropie catusi de putin de Microsoft Office si le permite utilizatorilor sa creeze documente PowerPoint, Word, Excel si altele. Pentru a va proteja informatiile, aveti la dispozitie App Locker. Nimeni nu va putea accesa gadgetul daca nu stie parola corecta!

Puterea lui Asus Transformer Pad Infinity TF700 sta intr-un procesor nVidia Tegra 3, tactat la 1.2Ghz, sub carcasa gasindu-se si 1GB memorie RAM DDR3, in vreme ce pe partea de comunicatii modelul de fata bifeaza cu succes urmatoarele caracteristici: modul wireless standard 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 + EDR, giroscop si un accelerometru.

Pro

– display de inalta rezolutie care rivalizeaza pe alocuri cu produsele Apple;

– GPS, apps launch quickly si o camera spate dintre cele mai bune existente pe piata de profil;

– design superior modelului Prime.

Contra

– autonomia bateriei, care poate merge pana la 10 ore cu setarile potrivite.

Comenteaza