Headsetul Apple Reality Pro ar putea fi lansat in a doua jumatate a anului 2023

Potrivit unui raport al celor de la Bloomberg, principala preocupare a celor de la Apple in 2023 pare a fi lansarea unui nou dispozitiv – un headset AR/VR care potrivit zvonurilor se va numi Reality Pro.

Noul dispozitiv ar putea avea forma unei perechi de ochelari de ski, fiind dotati cu o multitudine de camere care au scopul de a putea urmari miscarile utilizatorului in timp real.

Tim Cook a declarat inca din anul 2021 ca „realitatea augmentata este o tehnologie promitatoare, deci va fi o parte importanta a viitorului Apple”.

Dar aparent noul device va oferi o experienta mixta, zic cei de la techcrunch. Apple spera sa dea lovitura cu noul sau gadget, utilizatorii putand experimenta atat realitatea virtuala cat si cea augmentata.

Apple colaboreaza deja cu mai multi provideri de top, cu scopul de a dezvolta aplicatii pentru noul headset si noul sistem de operare care aparent va primi denumirea de xrOS, a relatat Mark Gurman.

Potrivit zvonurilor, se asteapta ca prima versiune sa fie un produs extrem de nisat, dedicat profesionistilor si dezvoltatorilor, urmand ca in cativa ani sa fie lansata si o versiune destinata consumatorilor.

Anuntul oficial al lansarii ar putea fi facut in Iunie, in timpul discursului inaugural de la deschiderea al WWDC, care pare a fi tocmai scena potrivita pentru lansarea unui asemenea gadget.

1 Comment
  1. Sunt extrem de impresionata de ultimele planuri ale celor de la Apple si sunt nerabdatoare sa vad ce ascund in noua lor aventura!

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo