In curand Nokia Lumia 800 in varianta ALB

Compania Nokia a anuntat ca vor lansa noul model Nokia lumia 800 in varianta alb la sfarsitul lunii februarie 2012. Momentan, Nokia 800 lumia se poate gasi in urmatoarele variantele de culori; negru, purpuriu si turcoaz. Telefonul urmeaza a fi lansat in tari precum: Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Spania, Olanda, Scandinavia, Finlanda, Polonia, Elveţia, precum si celelalte tari mai mici.

Nokia Lumia 800 Alb

Nokia Lumia 800 Alb

Modelul Nokia lumia 800, a starnit un mare interes prin randul utilizatorilor cand s-a anuntat lansarea primelor modele in octombrie 2011, pe atunci doar in variantele de culori mentionate mai sus. Dar, anuntarea noului model Nokia  Lumia 800 alb , se pare ca va fi cireasa de pe tort. De retinut faptul ca aspectul alb nu este obtinut prin vopsire ci este facut dintr-un material intreg de polycarbonat de culoare alba.

Nokia Lumia

Nokia Lumia 800 | fata-spate

Nokia  Lumia 800 alb va avea un ecran de 3,7 inchi Clear black  AMOLED , un procesor de 1,4 Ghz cu un singur nucleu, si sistem de operare Windows Phone 7.5 imbunatatit cu o serie de aplicatii preinstalate Nokia, o camera de 8 Megapixeli oferind Carl Zeiss si un obiectiv f2.2 diafragma.

Deocamdata pretul acestui model inca nu este cunoscut. Gurile vorbesc ca cei de la Nokia se tem sa spuna nista preturi, coniderand acest lucru o schema de marketing.

Comenteaza