LG Doubleplay cu procesor Qualcomm Scorpion de 1GHz si camera de 5 megapixeli

LG a fost un pilon principal al telefoanelor specializate in comunicare pe baza mesajelor text, totul incepand de la caracteristicile lui LG enV (clasa medie) pana la modele ceva mai avansate precum LG Genesis sau LG Enlighten. Pe de alta parte, niciunul dintre aceste dispozitive nu aduce catusi de putin cu Doubleplay, primul smartphone care incorporeaza doua displayuri touchscreen, blocate de o tastatura ‘split’. Designul este, intr-adevar, unul cel putin ciudat si nu suntem sigur ca toti vor rezona la astfel de idei puse in practica de catre inginerii aflati in spatele acestui model.

LG Doubleplay

LG Doubleplay

Cu toate acestea, configuratia dual-screen nu ofera abilitati unice multitasking, iar telefonul este foarte bogat in caracteristici, venite la pachet cu Android 2.3 Gingerbread: procesor Qualcomm Scorpion cu o frecventa maxima de 1GHz, camera de 5 megapixeli, WiFi, suport DLNA, capacitati hot-spot si multe altele. Pretul la abonament nu ar trebui sa depaseasca pragul de o suta de dolari.

LG Doubleplay are propria interfata Android, care consta in patru comenzi rapide (shortcut-uri) situate in partea de jos a ecranului (apelare, lista de contacte, meniu de mesaje si meniul principal). In meniul principal, aplicatiile sunt impartite in categorii separate pe care le puteti extinde, respectiv restrange pri intermediul gesturilor. Deschiderea lui Doubleplay are loc printr-o glisare, care va descoperi o tastatura QWERTY impartita in jumatate de un display secundar de 2″ cu rezolutie QVGA; acesta este conceput numai pentru aplicatii implicite, cum ar fi: mesaje, email, browser, music player, GroupText si Social+.

Ideea din spatele acestei inovatii consta intr-un multitasking superior de genul: pe ‘subdisplay’ puteti scrie un mesaj text, in timp ce verificarea emailului se poate efectua pe ecranul principal. De asemenea, si comutarea activitatilor se poate face dupa acelasi tipar. Navigati pe internet, iar pe ecranul secundar rasfoiti paginile preferate sau orice alte aplicatii care v-ar putea starni interesul.

Tags:

Comentarii

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo