LG lanseaza LG Prada 3.0

Ieri 8 februarie 2012 , compania LG Electronics a anuntat lansarea noului smarthphone LG PRADA 3.0 Acest nou smarthphone este produsul cu numarul trei rezultat din parteneriatul celor de la Prada si compania LG Electronics.

LG Prada 3.0

LG Prada 3.0

Specificatii tehnice LG Prada 3.0

Procesor dual core de 1Ghz, acesta dispunand de doua camere una de 8 megapixeli si una plasata pe partea frontala , de 1.3 megapixeli, memorie interna de 8Gb(cu posibilitate de extindere cu un card MicroSD), memoria RAM avand 1Gb, baterie de 1540mAh.

Design si Display LG Prada

Cand vine vorba de Prada , trebuie sa ne asteptam la un stil inovator si inconfundabil la partea de design . Regula nu face exceptie nici la modelul LG Prada 3.0 La finisajul exceptional contribuie si grosimea acestuia de numai 8,5 mm

Displayul are o dimensiune de 4,3 inchi de tip IPS (IPS – o abreviere pentru In Pane Switching, această tehnologie folose?te un sistem diferit de aliniere a cristalelor lichide pentru a ob?ine o reproducere semnificativ mai precisă a culorilor ?i unghiuri de vizualizare excelente.)
Culorile sunt de o calitate superioara iar vizionarea ecranului din diferite unghiuri este desul de acceptabila calitativ.

Sistem de operare

In comparatie cu telefoanele anterioare (versiunile anterioare) Prada a creat de aceasta data un smartphone ce foloseste sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread totul integrandu-se designului minimalist al telefonului. Tema implicita dispune de icoane simple de culoare alba care se integreaza foarte bine atunci cand sunt plasate pe un fundal negru.

Internet si conectivitate

Browserul android ofera o experienta placuta in timpul navigarii pe internet. Conectivitate 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0, HSPA+ ?i NFC.

Tags:

1 Comment

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo