LG Miracle WP va fi lansat la sfarsitul lunii

Cei de la LG sunt pe cale de a finaliza dezvoltarea unui smartphone WP, pe numele sau LG Miracle WP. Asa cum era de asteptat, a aparut si o poza cu LG Miracle, poza care nu vine direct de la sursa oficiala. Pe langa aceasta poza, s-au mai aflat si cateva informatii prind caracteristicile smartphone-ului.

LG Miracle WP

LG Miracle WP

Caracteristici LG Miracle WP

Unul ditre cele mai interesante aspecte ale smartphone-ului, este acela ca va avea un display NOVA de 4 inch cu rezoluție 480×800 pixeli, o premiera pentru Windows Phone. Super-luminosul display va ajuta LG Miracle sa fie in top cu celelelalte WP, un lucru din ce in ce mai greu (spre bucuria noastra).

LG Miracle va avea un procesor de 1GHz, fata de 1,4 sau 1,5GHz cat au celelalte WP din top, acesta ar fi unul dintre dezavantaje. Va avea o camera principala de 5 MP care va filma la 720p, si inca una frontala de 1,3 MP, VGA.

Pe langa cele mentionate Lg Miracle WP mai dispune de un Bluetooth 3.0, WI-Fi, conectivitate 3G de pana la 14,4 Mbps, cat si o memorie interna de 8 GB.

Data lansare LG Miracle WP

Inca nu se cunosc informatii despre pretul sau disponibilitatea smartphone-ului LG Miracle WP, dar cu siguranta vom afla la sfarsitul lunii, atunci cand va fi lansat oficial pentru MWC din Barcelona.

One Comment

  1. Cristina says:

    La prima vedere pare un smartphone ok. Sunt curioasa sa stiu care va fi pretul.

Comenteaza