LG Nitro HD cu camera de 8 MP si memorie interna 4 GB

Ne continuam periplul printre gadgeturile prezente in acest an la CES cu inca un model LG, si anume Nitro HD, care iese in evidenta prin unele accente interesante de design pentru un plus de personalitate. Ca si in cazul mai multor smartphoneuri, LG Nitro HD este complet negru, cu o forma dreptunghiulara rotunjita si o rama neagra groasa amplasata imediat sub display. Partea din spate este realizata complet din plastic, dar fabricantul a avut grija ca el sa nu se simta prea ‘teapan’ la atingere, dand impresia de material usor cauciucat, pentru un grip excelent.

LG Nitro HD

LG Nitro HD


[nggallery id=5]

In ceea ce priveste dimensiunea (5.27″x2.67″x0.41″), Nitro HD este cu siguranta un smartphone mare, pe picior de egalitate cu alte deviceuri din gama sa. Un pic mai mic decat Galaxy Nexus, dar fix aceeasi latime. Sistemul de operare folosit este Android 2.3.5 Gingerbread, dar este de asteptat un update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Se foloseste de calitatile tipice ale telefoanelor LG, care includ detalii precum accesul la setarile de sistem din meniul vertical, o imagine de ansamblu a celor sapte homescreenuri si multe altele.

Sub ecranul de 4.5″ sunt trei butoane sensibile la atingere: menu, home si back, in vreme ce deasupra avem la dispozitie o camera VGA de 1.3MP. Alte controale fizice: butonul de volum si power, prin ‘zona’ aflandu-se si portul microUSB acoperit. Privit din spate, LG Nitro HD ascunde o camera principala de 8 megapixeli si blit LED. Acest smartphone vine cu o memorie interna de 4GB, dealerii autorizati urmand sa il comercializeze alaturi de un card microSD cu o capacitate de stocare de 16GB.

Din moment ce LG Nitro HD este un smartphone Android, setul de conectivitati include Wi-Fi, Bluetooth si GPS, plus DLNA si Wi-Fi Direct support, lucru care ne duce la concluzia ca vom putea beneficia de toate serviciile Google: Maps, navigation, search, chat, YouTube, s.a.m.d.

Comenteaza