LG Optimus One P500

Iata-ne ajunsi la momentul in care trebuie sa recenzam si un dispozitiv LG, care se incadreaza cu succes in linia smartphoneurilor de buget propuse de catre producatorul japonez. Piata smartphoneurilor Android de clasa medie a scos in ultimul an niste bijuterii frumos realizate, printre acestea regasindu-se si HTC Wildfire sau alte modele cu ecrane de inalta rezolutie. LG Optimus One P500 ar fi unul dintre acelea! Imbracat in mare parte din plastic de culoare neagra, LG Optimus One a fost construit in jurul unui display de 3.2″, cu trei subunitati sub ceea ce ne ofera telefoanele high-end. Drept urmare, masoara si mai putin, 113.5 x 59 x 13.3 mm, avand o greutate de 127g.

LG Optimus One P500

LG Optimus One P500

LG Optimus One P500

Marginile curbate si aspectul general al butoanelor fac din acesta un dispozitiv usor de manuit. Trecand peste toate comenzile tactile, LG Optimus One P500 dispune si de patru butoane cu iluminare din spate, ce pot fi actionate din partea inferioara a displayului; este vorba despre Menu, Home, Back si Search, toate cele patru asigurandu-i utilizatorului o experienta placuta. Din fericire, tasta Home are o functionalitate extraordinara – asigura deblocarea ecranului fara sa mai fim nevoiti sa ne intindem pana in partea de sus a deviceului!

In alta ordine de idei, cea a controalelor fizice, mai precis, gasim si un buton pentru volum, mufa pentru casti si POWER (partea de sus); camera de 3.0MP este situata in spate, in vreme ce portul microUSB a fost amplasat pe marginea de jos. Inlaturand capacul, dam peste un acumulator de 1500mAh si un slot microSD pentru suplimentarea memoriei interne (170MB) cu pana la 32GB spatiu de stocare!

LG Optimus One P500 detalii tehnice

LG Optimus One P500 ruleaza pe sistemul de operare Android v2.2, este prevazut cu tehnologia Bluetooth (V2.1 cu EDR), conectarea la Internet nemaireprezentand o problema odata cu implementarea modulului wireless 802.11 b/g. Pentru o mai buna dispozitie, primiti radio stereo si posibilitatea de a reda urmatoarele formate de fisiere – MP4/H.264/H.263/WMV, MP3/WAV/WMA/eAAC.

Comenteaza