LG Spectrum prezentat la CES 2012

Incepand de astazi, vom incepe o consistenta serie de reviewuri ale gadgeturilor prezente la CES 2012, iar ca sa nu zabovim prea mult, sa-i dam drumul cu binecunoscutul producator LG, care ni l-a supus atentiei pe Spectrum, un model ce ne aduce aminte putin LG Nitro HD; vine in fata noastra cu un display HD de 4.5″, un procesor dual-core Snapdragon tactat la 1.5GHz si o camera de 8MP cu suport full pentru inregistrare video 1080p. Nu uitam nici de camera de 1.3MP ce va servi apelurilor video, toate acestea facandu-si meandrele pe sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

LG Spectrum

LG Spectrum

[nggallery id=4]
In plus fata de afisajul high definition si inregistrarea video FULL HD, primim mai multe aplicatii care sunt automat optimizate pentru redarea HD, inclusiv Netflix si ESPN Sports Center pentru pasionatii de sport. Sunt si cateva riscuri pe care si le-a asumat producatorul, avand in vedere faptul ca dispune de o interfata cu design personalizat si nu se ‘pupa’ intocmai toate piesele acestui puzzle. Calitatea convorbirilor si performantele camerei sunt, la randul lor, variabile. In general, LG Spectrum este un dispozitiv frumos, care face parte din aceeasi ‘liga’ precum Verizon, iar multi dintre utilizatori vor sari ‘gardul’ in curtea vecinului, dat fiind faptul ca este etichetat la un pret accesibil.

Putem spune despre LG Spectrum ca are un design curat, este subtire si se pastreaza nota pozitiva a lui LG Revolution. Un smartphone care se simte destul de solid, nu neaparat robust, si, pe deasupra, va face fata cazaturilor, loviturilor si altor ‘abuzuri’ pe care trebuie sa le suporte un telefon de-a lungul existentei sale. Acestea fiind spuse, ecranul Corning Gorilla Glass ii va da si puterea suplimentara luptei impotriva zgarieturilor. Conectivitatea este ‘la putere’: Wi-Fi, Bluetooth, Wi-Fi Direct si DLNA (prin intermediul SmartShare app) fiind bifate cu succes in cadrul LG Spectrum.

Comenteaza