Multifunctional InkJet color HP OfficeJet Pro 8600A PLUS – review, pret si detalii

Multifunctionalul InkJet color HP OfficeJet Pro 8600A PLUS este o figura emblematica pentru HP, care denota calitate inca de la prima vedere, cu imbunatatiri la viteza motorului de imprimare si un display de 4.3 inci, la care se adauga si un sasiu elegant care ascunde amprentele digitale mult mai bine decat versiunile anterioare. De asemenea, dispozitivul suporta imprimarea prin cloud cu ePrint si o aplicati iOS pe masura. Specialistii portal-mobil.ro recomanda acest multifunctional pentru birourile de acasa si mediile profesionale care au nevoie de o imprimanta de incredere.

Design si caracteristici InkJet color HP OfficeJet Pro 8600A PLUS

OfficeJet Pro 8600A PLUS dispune de un look profesional si se poate potrivi in cadrul oricarui decor la cei 494 x 645.5 x 315 mm ai sai. Laturile imprimantei sunt dotate cu doua manere indentate care o fac mai usor de transportat, desi nu este un device pe care sa il mutati zilnic dintr-o incapere in cealalta. Cu o tava de alimentare hartie de pana la 250 de coli si un ADF de 50 de pagini, multifunctionalul isi face treaba la orice ora din zi si din noapte.

Pe de alta parte, in cazul in care capacitatea de alimentare cu hartie reprezinta un obstacol pentru dvs, HP vinde si o versiune premium a modelului, Officejet Pro 8600 Premium, care vine impreuna cu o tava suplimentara de 250 de coli, un set suplimentar de cartuse de cerneala (50$) plus alte accesorii. Prin acest upgrade la pachetul premium, veti economisi aproximativ 50$ din costul destinat consumabilelor.

Display-ul de 4.3 inch, sensibil la atingere, usureaza operatiunile de navigare, copiere, scanare, fax, plus alte functii din acest spectru. Dimensiunile ecranului concureaza cu Epson WorkForce 840, cu mentiunea ca (,) cel din urma masoara 7.8 inci si ofera butoane suplimentare de navigare. In schimb, intregul panou tactil HP seamana mai degraba cu un iPhone, masurand 6 inci in diagonala. In cele din urma, atat HP OfficeJet Pro 8600A PLUS, cat si WorkForce 840, fac o treaba admirabila in asigurarea unui sistem de meniu simplu si intuitiv pentru cei nefamiliarizati cu acest tip de multifunctional. Cu toate acestea, HP pare mai prietenos deoarece aduce cu sine o tastatura full qwerty on board; introducerea datelor precum parola la wireless in cadrul multifunctionalului Epson necesita parcurgerea alfabetului pentru fiecare litera, concurand din acest punct de vederea cu introducerea initialelor dvs pe un joc tip arcade in momentul cand realizati un scor mare.

InkJet color HP OfficeJet Pro 8600A PLUS – detalii si pret

In plus fata de utilizarea unei conexiuni directe USB (la fel ca majoritatea furnizorilor, HP nu include un cablu USB care sa vina impreuna cu imprimanta), aveti posibilitatea sa configurati multifunctionalul pe reteaua Ethernet sau Wi-Fi. Procesul este unul destul de usor si este intermediat de ecranul tactil al dispozitivului. Este suficient sa parcurget cateva ecrane de configurare pentru a da peste retea si mai apoi sa introduceti parola aferenta, proces care nu dureaza mai mult de un minut. Dupa ce ati conectat imprimata la o retea wireless, puteti utiliza caracteristica HP AirPrint pentru a imprima de pe orice dispozitiv iOS, fara alte cerinte suplimentare. Folosind AirPrint, puteti imprima o fotografie direct din biblioteca dvs iPhoto prin simpla alegere a imprimantei conectate si lovind Print. Nu puteti regla in niciun fel proprietatile de imprimare, in schimb.

In plus fata de AirPrint, multifunctionalul Officejet Pro 8500A Plus ofera tehnologia ePrint, care va permite sa printati orice de pe un dispozitiv conectat la imprimanta utilizand adresa de email atribuita. Puteti gasi aceasta adresa utilizand panoul de control: Wireless > Web Services > Display Email. O caracteristica interesanta, dar care vine cu anumite restrictii. Unul dintre acestea, imprimanta trebuie sa fie pornita si, de asemenea, conectata la retea. Din pacate, multifunctionalul OfficeJet Pro 8600A PLUS nu poate imprima pagini web; cu toate acestea, aveti posibilitatea de a copia pur si simplu textul dorit si mai apoi sa dati PASTE intr-un document (solutie de mijloc).

Concluzii

Ne-a placut: InkJet color HP OfficeJet Pro 8600A PLUS imprima rapid fotografii de calitate profesionala si documente, cu optiuni de conectivitate si caracteristici robuste versatile, cum ar fi auto-duplexer, imprimare prin cloud, s.a.

Nu ne-a placut la multifunctionalul InkJet color HP OfficeJet Pro 8600A PLUS ecranul tactil care necesita o apasare agresiva pentru a actiona functiile de afisare si nu exista nicio modalitate de a calibra sensibilitatea.

Comentarii

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo