Nokia Asha 200 review

Nokia Asha se intoarce pentru o noua runda de actiune, multi dintre utilizatori intrebandu-se cat de ieftin va fi, in conditiile in care finlandezii opteaza pentru gadgeturi de buget coroborate cu eficienta maxima, in ceea ceea ce priveste aceasta linie. Dat fiind faptul ca am stabilit inca din start ca este ieftin, sa spunem despre Nokia Asha 200 ca este un telefon QWERTY cu suport pentru dual-sim. Asteptarile producatorului sunt foarte mari, de vreme ce a fost lansat in nu mai putin de opt culori! Pretul acestor costuri mici este platit cu varf si indesat prin omiterea conexiunii 3G si a ecranului touch.

nokia asha 200

Nokia Asha 200

Nokia Asha 200 specificatii

Nokia Asha 200 este protejat de un invelis din plastic lucios, cu exceptia cadrului mat care ruleaza in jurul intregului corp si adaposteste SIM-ul secundar, respectiv slotul pentru cardul de memorie.

Nokia Asha 200 – Detalii si Pret – Click Aici!

Partea frontala este acaparata de prezenta unui display de 2.4″ (rezolutie QVGA) si tastatura QWERTY despre care va vorbeam in deschidere. In mod surprizantor, displayul reuseste sa faca fata cu brio razelor soarelui, dispune de un contrast bun si unghiuri de vizualizare largi. Culorile ar fi putut puncta mai mult la impresia artistica, dar vorbim in general despre un ecran superior celor intalnite in respectiva gama de pret.

Controalele nu includ si un buton dedicat volumului, totul fiind realizat prin intermediul Dpad-ului postat in partea superioara a blocului de taste. In aceeasi ordine de idei, putem trece in dreptul minusurilor lipsa conectivitatii wireless, faptul ca nu „stie” multitasking, nu se incarca via USB si este prevazut cu o camera foto/video basic (2 megapixeli). In schimb, salutam prezenta tehnologiei Bluetooth 2.1, faptul ca ruleaza pe o interfata S40 si eventualii cumparatori se pot bucura de o extindere a capacitatii de stocare pana la 32GB (card microSD). Concluzionand, raportul calitate/pret (aproximativ 100 euro) al lui Nokia Asha 200 este unul excelent si poate lua calea oricarui cumparator nepretentios si cu buget limitat.

One Comment

  1. Claudi B says:

    Ăsta da telefon! Abia aştept să-l am in mână. Nici preţul nu e mare.

Comenteaza