Promotii eMag – saptamana #1

eMag incepe noul an cu reduceri consistente, printre cele mai notabile avand loc in randul televizoarelor din gama SMART, care vor primi 10% discount constand intr-un voucher ce va putea fi folosit in perioada 01-10 martie 2013 (inclusiv) pentru orice produs din categoriile de mai jos:

Laptop-uri, Tablete, Aparate frigorifice, Aragazuri, Maşini de spălat rufe, Maşini de spălat vase, Plite ȋncorporabile, Cuptoare ȋncorporabile, Cuptoare cu microunde ȋncorporabile, Maşini de spălat rufe ȋncorporabile, Maşini de spălat vase ȋncorporabile, Televizoare, Videoproiectoare, Receivere, Amplificatoare, Playere Audio Hi-Fi, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless, Camere video şi Console hardware de pe site-ul www.emag.ro

Separat de aceasta, televizoarele Samsung te intampina in 2013 cu reduceri de pana la 1000 de lei. Da, ai vazut bine, 1000 de lei! Vorbim aici despre modelele Samsung 40ES7000, Samsung 46ES7000, Samsung 46ES8000 sau Samsung 55ES8000, pachetul de achizitionare incluzand, mai nou, si ochelari stereoscopici (3D).

Taieri semnificative de preturi au loc si la laptopurile Dell: 250 de lei discount pentru orice model listat pe siteul emag.ro. De asemenea, modelele Lenovo Edge sunt insotite de 4GB memorie RAM si cate un rucsac. Nu uitati ca aveti posibilitatea de a cumpara produsele in 12 rate lunare fara dobanda.

Preturi speciale gasim si la gentile Case Logic (pentru laptop), in timp ce routerele wireless ASUS au un pret cu 10% mai mic fata de ce ne obisnuisem pana acum. Ideale pentru crearea unei retele wireless in caminul dvs.

Odata cu incheierea sarbatorilor de iarna, preturile aparatelor foto compacte s-au redus la jumatate, pentru ca DSLR-urile sa poata fi adaugate in cosul de cumparaturi la un pret cu aproape 40% mai mic.

Cat despre smartphone-uri, nimic notabil, poate doar cei 100 de lei economisiti pe modelul Samsung Galaxy Note 2 si aparitia a doua modele Lumia in oferta: este vorba despre Lumia 820 si Lumia 920.

Comenteaza