Samsung a anuntat lansarea noului Galaxy S4 mini

Nici nu s-au stins bine ecourile lansarii lui Galaxy S4, noul flagship cu care asiaticii doresc sa cucereasca lumea consumatorilor de tehnologie, si gigantul coreean anunta o noua lansare: Samsung Galaxy S4 mini, o varianta mai light a celebrului gadget.

 Galaxy-S4-Mini

Design:

„Mini” are dimensiuni mai reduse decat ale fratelui cel mare avand o greutate de doar 107 grame, 124.6 mm inaltime, 61.3 mm latime si o grosime de doar 8.9 milimetri. Va pastra insa aceeasi forma zvelta si aceleasi finisaje de top.

Display:

Aici probabil diferentele vor fi cel mai puternic vizibile: Desi tehnologia Super Amoled este prezenta la ambele modele, ecranul de 4.3 inch al lui mini va fi net inferior celui care echipeaza S4 capabil sa atinga o rezolutie maxima de 1920 px.

Camera Foto:

Si la acest capitol mini va fi surclasat de Galaxy S4. Totusi, desi shutterul va fi de doar 8 megapixeli, aparatul poate filma la rezolutie Hd si va oferi imagini excelente.

Camera frontala va avea o rezolutie de 1.9 Mpx suficient pentru un video Chat cu prietenii.

Performante:

Daca S4 beneficiaza de o echipare premium (procesor quad core si octo core pentru varianta de top) noul mini va „ascunde sub capota un dual core tactat la 1.7 Ghz, care impreuna cu cei 1.5 GRam vor asigura totusi performante mai mult decat decente.

Memoria de stocare a aparatului este de 8Gb, putand fi extinsa pana la 64 Gb.

In ceea ce priveste pretul de achizitie, acesta il vom afla pe 20 iunie, data lansarii oficiale. Ne asteptam insa ca acesta sa fie in jurul valorii de maximum 2000 de lei, tinand cont de faptul ca pretul lui Samsung Galaxy S4 este de aproximativ 2700 Ron.

Comenteaza