Samsung C3222 – review, pret si detalii

Samsung C3222 este un telefon compact, prietenos cu buzunarul cumparatorului (ieftin, pe scurt), ideal pentru trimiterea de mesaje multumita tastaturii qwerty de care dispune. In plus, util pentru multi dintre utilizatorii romani care umbla dupa ei cu o mana de telefoane, dispune de functionalitatea Dual Sim. Pentru un pret modest, chiar in conditiile economice actuale, veti obtine caracteristicile de baza , o camera foto de 1.3 megapixeli, FM-radio, Bluetooth, GPRS/EDGE si un slot pentru cardul microSD (pana la 8GB memorie). Aveti, de asemenea, acces direct la retelele sociale, precum Facebook si Twitter; puteti discuta cu prietenii prin intermediul aplicatiilor IM, gen MSN si Google Talk. Notificarile de pe Gmail, Yahoo sau Hotmail, pentru cine mai foloseste acest serviciu, pot fi intermediate de acest telefon micut.

Samsung C3222 – Caracteristici

Samsung C3222 – dispozitiv si dimensiuni

Samsung C3222 este, dupa cum spuneam si mai sus, un telefon de buget dual sim, care cantareste 95 de grame. Dimensiunile sale sunt 58.1 x 109.5 x 12.3. Spre deosebire de smartphoneurile pretentioase, acesta este un telefon a carui baterie nu va ceda dupa 2-3 ore de dat pe net. Bine, nici conditiile de navigare nu sunt aceleasi … ce sa mai spunem de ecranul cu o diagonala de 2.2 inci?! In specificatii, se pretinde o autonomie a bateriei (1000mAh) de 11 ore si 30 de minute in 2G sau 500 de ore in standby. Vine in urmatoarele versiuni de culoare: roz (pentru fete), alb si negru.

Samsung C3222 suporta GSM 900, 1800 si 1900 Mhz. Surprinzator, pentru un terminal din gama low end, are parte de internet mobil, relativ rapid, cu suport EDGE. Acesta poate trimite si mesaje tip MMS avand suport pentru email, tonuri de apel polifonice, s.a.

Samsung C3222 – memorie si conectivitate

Samsung C3222 are o memorie interna de 54MB (flash), dispunand si de un slot pentru cardurile microSD. Transferul de date telefon-PC se face prin intemediul unui port USB. Samsung Chat are, de asemenea, Bluetooth.

Samsung C322 – Multimedia

Acest terminal Samsung poate reda sunete in format audio (MP3 si eAAC), cat si video (MP4 si H.264). Are incorporat un radio FM si un reportofon. Camera foto, din pacate, nu trece pragul de 1.3MP, dar veti putea inregistra clipuri video in conditii relativ normale.

In ceea ce priveste ecranul telefonului, e bine de stiut ca vine echipat cu un ecran color TFT (262144 culori). TFT (Thin Film Transistor) este una dintre cele mai frecvente tehnologii de afisare pentru telefoane. Intr-o oarecare masura e ieftina, iar ecranele sunt destul de reusite. Dezavantajele vin in momentul in care iesim afara, iar soarele nu mai conteneste sa bata. Rezolutia ecranului este de 220 x 176 pixeli.

Cam acesta ar fi, in mare, telefonul Samsung Samsung C3222 Dual Sim pus la vanzare de eMag in schimbul unui pret imbatabil.

Cumpara de AICI telefonul Samsung C3222

Comenteaza