Sony Cyber-shot DSC-HX200V – review, pret si detalii

Sony Cyber-shot DSC-HX200V este o camera foto super-zoom (30x), ce dispune de un obiectiv de 27-810mm, senzor Exmor R CMOS de 18.2 megapixeli, GPS incorporat (plus busola), capacitatea de a filma in regim FULL HD (1920×1080 pixeli, sunet stereo), iesire HDMI, 3D Sweep Panoramas si 3D Still Images. Celelalte caracteristici cheie intalnite pe Cyber-shot DSC-HX200V includ focalizare de mare viteza (0.13 secunde), un ecran LCD pivotant cu 921.000 puncte de rezolutie, interval ISO de 100-12800, stabilizare oprica (Optical SteadyShot  cu Active Mode), moduri de fotografiere precum Intelligent Auto Plus, Superior Auto, Program si Full Manual plus o serie de efecte si suport atat pentru cardurile Memory Stick PRO Duo, cat si pentru cele Secure Digital. Sony Cyber-shot DSC-HX200V este disponibil in oferta emag la un pret de 1700 de lei.

Sony Cyber-shot DSC-HX200V – Caracteristici

Camerele foto compacte cu zoom mare, incluse in gama travel, reprezinta un punct atractiv de vanzare in momentul de fata. Spre deosebire de Panasonic Lumix DMC-TZ30, Cyber-shot DSC-HX200V nu este un model de buzunar, avand, asemeni predecesorului sau – DSC-HX100V, designul unui aparat foto DSLR. Este indicat sa o purtati la gat sau aruncata peste umar (are curele pentru ambele moduri); optional, poate fi ascunsa in buzunarul unui rucsac. Zoomul optic de 30x ne aduce aminte de stramosul sau, desi rezolutia a fost stimulata de la 16.2 milioane la 18.2 milioane de pixeli. Acesta dispune de un senzor Sony Exmor R CMOS.

Constructia sa si finisajele sunt de inalta calitate, ca sa nu mai amintim de unghiul reglabil al LCD-ului, la care i se mai adauga si un vizor electronic. Designul sau ne aduce foarte mult aminte de DSLR-urile entry-level Alpha ale aceluiasi producator. Dimensiunile compacte inseamna ca putem ajunge fara niciun fel de problema la controalele de care dispune acesta. Cele mai multe caracteristici pe care veti dori sa le accesati sunt literalmente la varful degetului, ceea ce face, desigur,functionarea de ansamblu mai rapida. Tot ca o comparatie intre acest model si cele din clasa DSLR, la cei 121.6×86.6×93.3mm si 531 de grame Cyber-shot DSC-HX200V ne aminteste de camere create pentru o cauza mai buna.

Partea frontala a dispozitivului este dominata de un obiectiv Carl Zeiss Vario-Sonnar, care ofera o difragma maxima de f/2.8 si o gama focala echivalenta de 27mm to 810mm in 35mm.

Fiind o camera Sony, am gasit si modul 3D pe camera, cu capacitatea de a capta fotografii 3D sau Sweep Panoramas sub forma unui fisiera MPO, vizibile numai cu ajutorul ochelarilor stereoscopici pe un televizor adecvat. Tot aici, intalnim 16 moduri de scena, arhisuficiente pentru situatiile intalnite in viata de zi cu zi.

Setarile de flash de pe Sony Cyber-shoot DSC-HX200V sunt Auto, Forced Flash, Slow Syncro, No Flash, cu optiunea de reducere a efectului de ochi rosii in meniul principal.  Daca sunteti interesat in mod serios de fotografierea pe timp de noapte, viteza maxima a declansatorului in Manual Mode a fost de 30 de secunde (ca idee, ne-a luat 4 secunde pentru a fotografia la ISO 100).

Cumpara de AICI aparatul de fotografiat Sony Cyber-shot DSC-HX200V (transport gratuit, livrare in 24 de ore si garantie 2 ani)

Pentru orice alt tip de informatii, nu ezitati sa vizitati emag. Tot acolo veti gasi si recenzii ale celor care s-au bucurat deja de compania unui aparat de fotografiat precum Sony Cyber-shot DSC-HX200V.

Comenteaza