Sony Ericsson scoate pe piata Sony Ericsson Xperia Arc S

Sosirea lui Sony Ericsson Xperia Arc S ilustreaza intr-un mod cat se poate de inspirat felul in care au evoluat smartphoneurile Android actuale. Modelul original, fara acel „S” din coada, era lansat in luna aprilie, upgradeul survenind la nici jumatate de an distanta. Am folosit termenul „upgrade” din simplul motiv ca Sony Ericsson Xperia Arc S include doua caracteristici noi ce nu au nici in clin, nici in maneca cu originalul! Asadar, vorbim despre un procesor nou-nout, tactat la 1.4Ghz si ultima versiune de Android (2.3.4 la ora respectiva, intre timp, am semnalat noi prezente in randul acestui sistem de operare adulat de consumatori). Bonus: cea mai noua interfata propusa de Sony Ericsson.

Sony Ericsson Xperia Arc S

Sony Ericsson Xperia Arc S

Sony Ericsson Xperia Arc S – pret si specificatii

Pretul isi justifica cuantumul (320€), avand in vedere ca Sony Ericsson Xperia Arc S a fost conceput cu un display de 4.2″ (Bravia Engine Reality Display), care din punct de vedere calitativ socheaza prin claritate, luminozitate si touchscreen receptiv. Ruleaza la o rezolutie de 854 x 480, ceea ce il incadreaza intr-o lista selecta a gadgeturilor de top produse in intreaga lume. Pe langa toate acestea, este incredibil de subtire, oferind in acelasi timp si un grip excelent prin prisma accentelor de volum puse la punct de catre inginerii din spatele acestui proiect. Subtire si elegant, doua calitati cu care Sony Ericsson Xperia Arc S se poate lauda.

Sony Ericsson Xperia Arc S – camera, display si detalii tehnice

Asemeni celorlalte deviceuri high end, Sony Ericsson Xperia Arc S este dotat cu o camera foto/ video de inalta calitate, al carui senzor de 8.1MP poate scoate la foc automat imagini mai clare ca oricand (rezolutia maxima 3264 x 2448 pixeli) si, respectiv, filma in regim high definition. Dintre caracteristicile impresionant ale camerei, enumeram: stabilizator de imagine, baleiere panoramica 3D, auto focus, stabilizator video, etc. Si pentru ca ansamblul sa fie unul desavarsit, primim si un acumulator pe masura peformantelor oferite (Durata convorbire:2G: 7 ore 25 min, 3G: 7 ore 35 min; Durata in regim de asteptare:3G: 460 ore, 2G: 460 ore).

Asteptam parerea voastra despre Sony Ericsson Xperia Arc S

Comenteaza