Sony Ericsson Vivaz – Camera de 8.1MP

Sony Ericsson Vivaz este un smartphone ce poate fotografia, respectiv filma, in regim high-definition, un fin continuator al modelului pilot lansat de firma suedezo-japoneza Satio. Cu o camera de 8.1MP care poate inregistra video HD (720p), acest smartphone este destinat cu predilectie pasionatilor de Youtube, de vreme ce include in pachetul de achizitionare si un card de 8GB pentru o stocare mai ampla a informatiei.

Sony Ericsson Vivaz

Sony Ericsson Vivaz

Modelul Sony Ericsson Vizav dispune de un design ergonomic, tocmai pentru a se potrivi cu contururile mainilor, dar si cu retelele sociale, fisiere multimedia si multe altele. La o prima inspectie, putem spune despre Sony Ericsson Vivaz ca a fost conceput sa ia o felie din dreptul concurentei, si anume Nokia X6, respectiv LG InTouch Max GW620. Telefonul in sine a fost proiectat ergonomic de catre inginerii care au stat in spatele acestui proiect din considerente practice. Spun asta deoarece curba din spate se potriveste bine in palmele oricui si, in pofida faptului ca avem de a face cu un smartphone usor, Sony Ericsson Vivaz nu se simte … imaterial.

Exceptand displayul LCD (TFT, 3.2″, 16 milioane de culori, rezolutie 360×640 pixeli), Sony Ericsson Vivaz este construit in cea mai mare parte din plastic si lasa de dorit in departamentul de design. Din nefericire, touchscreenul este rezistiv, ceea ce nu il face la fel de comod precum ecranele capacitive regasite la producatori ca Apple sau HTC. Sony Ericsson Vivaz dispune si de butoane sensibile la atingere: Call, End si Menu, marginile laterale fiind prevazute, de asemenea, cu buton de volum, alte doua pentru camera foto si, sa nu uitam, Power/Block pe partea de sus.

Procesorul este tactat la 720Mhz, sistemul de operare folosit – Symbian v9.4, partea de multimedia fiind completata de un set de caracteristici interesante, din respectiva insiruire nelipsind aplicatiile preinstalate (Facebook, Youtube). La „altele” mentionam: TrackID, Google search, TV-out, PictBridge, Modem, Google Maps si Accelerometru.

Comenteaza