Sony Xperia S Review

La revedere Ericsson! Poate Sony sa reuseasca de unul singur pe piata telefoanelor mobile?

Deci, Sony a platit o suma de bani consistenta pentru solutionarea acestui divort, ramanand solo si incepand petrecerea cu un smartphone prin intermediul caruia a reusit sa combine o camera foto de 12MP si un ecran HD updatat la cerintele utilizatorilor. In mod evident, este in linii mari acest dispozitiv se raporteaza modelele precedente Sony Ericsson, insa senzatia generala este ca are parte de acel je ne saia quoi care atrage.

Pe scurt, Sony Xperia S reuseste sa inglobeze cu succes un fantastic display de 4.3″ care vine la pachet cu tehnologia Sony Bravia HD, camera cu senzor Exmor de 12MP, DLNA, Android Gingerbread 2.3 si asa mai departe.

Pe deasupra, este si foarte aratos! O placa din sticla piano cu o banda transparenta ce functioneaza ca o antena, acesta poate fi confundat cu o telecomanda sofisticata :D. La cele 144g ale sale, 124mmx64mm10.6mm, aduce foarte mult cu S2 din punct de vedere al modului in care il percepi odata ce ti-a incaput pe maini. Si, de asemenea, este un pic cam gros, cu un spate curbat, fapt ce il transforma intr-un gadget mult mai durduliu fata de cum ne-am fi asteptat. La „mansarda”, gasim butonul power/ unlock si un jack de 3.5mm, partea dreapta este prevazuta cu butoane de volum, in vreme ce o mufa HDMI (primim si cablu in pachetul de achizitionare) si butonul dedicat camerei completeaza setul de caracteristici fizice.

Mentionam ca in ciuda separarii de Ericsson, pe partea din spate, producatorul a ales sa foloseasca in continuare vechiul logo. Trecem cu pasi repezi la dezavantaje si unul dintre acestea ar fi ca smartphoneul este construit din plastic, amplasarea tastaturii ducandu-ne cu gandul ca nu se echilibreaza bine in mana, in sensul in care te intalneste suficient de des cu senzatia ca-l scapi din maini, ceea ce imi da anumite semne de intrebare. In cele cateva zile de teste, am fost aproape sa il scap in cateva randuri, neobisnuit fiind cu o astfel de abordare a inginerilor Sony.

Revenim la partea frontala, reprezentata in mare de un panou mare, intunecat, cu o scobitura mica pentru casti si o camera foto destinata apelurilor video (senzor 1.3MP).

Telefonul Sony Xperia S poate fi cumparat direct din magazinele Altex, la un pret de achizitionare de 2400 de lei. In plus, Altex va ofera si de 2X diferenta daca gasiti acest produs intr-un loc mai ieftin.

Articolul face parte din campania initiata de blogalinitiative.ro. Participa si tu!

Comenteaza