Tableta sau laptop – de ce nu amandoua?

Foarte multe persoane se intreaba ce sa aleaga: o tableta sau un laptop?

Fiecare dintre ele vin atat cu avantaje, cat si dezavantaje, acestea adresandu-se unor grupuri diferite de persoane, in functie de care este modul in care vor folosi noul lor dispozitiv. Avem insa o a treia optiune la dispozitie, si anumea alegerea unui dispozitiv hibrid, de tip 2 in 1, deci un laptop care se poate transforma rapid si usor intr-o tableta.

Tableta sau laptop

Trebuie inteles inca de la bun inceput faptul ca oricare dintre cele trei variante pe care le avem la dispozitie au fost special create pentru a oferi mobilitate, asadar se indreapta catre cei care urmaresc acest lucru la un dispozitiv. Diferenta sta in faptul ca tableta si laptopul sunt folosite in mod diferit, iar de aici si „dilema” cumparatorilor, care sunt nehotariti, nestiind exact ce isi doresc.

Un hibrid 2 in 1 este mult mai flexibil, deoarece el poate fi folosit atat ca un laptop conventional, cat si ca o tableta, iar asta vine in ajutorul persoanelor nehotarate, care nu stiu cu exactitate ce isi doresc. De asemenea, este ideal pentru consumul de continut multimedia, deoarece avem libertatea de a-l folosi in orice pozitie ne dorim sau ne este mai comod. Tot aceste dispozitive 2 in 1 sunt capabile sa ofere si autonomii mai ridicate.

Exista desigur si cateva dezavantaje, iar aici facem referire in special la puterea de procesare, care este una mai scazuta. Da, ea este suficienta pentru multe dintre aplicatiile de business si chiar jocuri mai usoare din punct de vedere al graficii, dar daca ceea ce cauti este putere, atunci cel mai bine iti indrepti atentia spre un laptop conventional, care ti se potriveste mult mai bine.

Comentarii

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo