Timisorenii de la nJoy lanseaza o noua tableta 3G- Maya 8

Comunicat de presa:

Timisorenii de la nJoy au extins gama de tablete 3G cu un nou model- Maya 8, un dispozitiv special conceput pentru uilizatorii care se afla mereu in miscare si vor sa aiba acces neintrerupt la internet.

Incorporata intr-un design slim si elegant tableta nJoy Maya 8 ofera cele mai bune optiuni de comunicare, multimedia si functionalitate web. Dotata cu un ecran cu tehnologie IPS de 8 inch si o rezolutie de 1280 x 800 Pixeli, tableta reda o calitate superioara a imaginii, o luminozitate sporita si culori bogate.

MayaElementele de conectivitate ale tabletei Maya 8 sunt variate, aceasta dispunand de conexiune internet 3G, Wi-Fi si Bluetooth dar si port miniHDMI, Audio Jack 3,5 mm si microSD slot.

La inima tabletei Maya 8 a fost integrat un procesor Quad-Core Cortex A7 ce ruleaza la 1.3Ghz si 1GB de memorie DDR3. Aceasta configuratie performanta va face ca paginile web sa se incarce mai rapid, ofera o experieta de joc cursiva si receptiva si va face multitasking-ul fluent

Lista specificatiilor este completata cu cele 2 camere foto, microfon, difuzor monofonic, un conector USB 2.0, si o baterie cu o capacitate de 4000mAh.

Fotografiile si inregistrarile video pot fi stocate in memoria interna de 8GB dar si pe carduri microSD cu o capacitate de pana la 32GB.

Experienta acumulata alaturi de partenerii nostri din telecom ne-a determinat sa continuam dezvoltarea gamei de tablete 3G prin crearea unor dispozitive performante si accesibile oricarui utilizator. Continuam sa sustinem Revolutia Magenta si sa cream produse de consum pentru a facilita accesul la o lume digitala mai buna si mai placuta.” “ a declarat Adorian Demeter, Manager General DAI-TECH.

Maya 8 este propulsata de popularul sistem de operare Android 4.4.2, oferind astfel acces catre zeci de mii de aplicatii, carti si jocuri.

Tableta Maya 8 poate sa fie achizitionata atat in magazinele Telekom, Germanos cat si in magazinele online partenere.

Pretul recomandat de producator pentru tableta Maya 8 este de 459.9 lei (TVA inclus).

Comentarii

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo