Tu ce gadget-uri iei cu tine in vacanta? Afla alegerile noastre

Tehnologia ne-a acaparat viata in ultimii ani, ea fiind peste tot in jurul nostru. Nici nu este de mirare asadar de ce o vacanta nu poate fi considerata reusita daca nu ai la indemana gadget-uri capabile sa te ajute sa iti petreci timpul intr-un mod mai placut, dar si sa treci peste „situatiile neprevazute”.

Nu, in topul nostru cu gadget-uri pe care trebuie sa le iei cu tine in vacanta nu mai includem smartphone-ul, deoarece el oricum este nelipsit de langa noi. Acelasi lucru este valabil si in cazul tabletei. Cu toate acestea, daca faci o iesire la munte, cu cortul, risti sa ramai fara baterie si atunci aceste dispozitive devin complet inutile. Asa ajungem la prima noastra alegere, si anume bateria externa. Ea poate fi de diferite capacitati, dar noi iti recomandam sa alegi una cu o capacitate cat mai mare, pentru a avea siguranta ca vei putea incarca de mai multe ori un telefon sau mai multe aparate.

Mai poti alege si un incarcator solar universal, care intr-adevar il poti folosi chiar si in varf de munte, ori de cate ori ai nevoie (cu conditia sa fie soare, desigur). Aparatul foto compact, precum si rezistent la apa si nisip este un alt gadget care nu ar trebui sa iti lipseasca din rucsac – doar vrei sa imortalizezi fiecare clipa minunata petrecuta in vacanta alaturi de cei dragi tie, nu-i asa?

Boxele portabile sunt si ele utile atunci cand vrei sa ai o calitate mai ridicata a sunetelor redate de telefon, tableta sau laptop. Ele sunt usor de transportat si te pot ajuta sa urmaresti un film de pe orice dispozitiv cu un sunet stereo puternic.

Comentarii

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo