Un nou smartphone urias: Samsung Galaxy Grand

Nu cu foarte mult timp in urma, Samsung a elucidat misterul care plana asupra noului model ce avea sa apara pe piata, Galaxy Grand dorindu-se a fi un smartphone ideal pentru utilizatorii cu un stil de viata alert si care cer intotdeauna mai mult din partea terminalului lor.

Caracteristici Samsung Galaxy Grand

Samsung Galaxy Grand ruleaza pe sistemul de operare Android 4.1.2 (Jelly Bean), versiunea cea mai recenta a acestui OS. Cu un ecran imens de 5 inci, acesta ofera o experienta expansiva de vizualizare, prezentand mesaje, multimedia si continut web in culori stralucitoare si de o claritate pe alocuri imbatabila. In pofida faptului ca poseda un display atat de mare, Grand este inca subtire, ergonomic si confortabil de tinut in maine. Va puteti bucura, de asemenea, de multitasking adevarat, telefonul ruland aplicatii multiple in mod simultan, fara a comuta ecranele, utilizand functia Multi Window.

Galaxy Grand vine echipat cu un procesor dual core de 1.2 Ghz, care ne asigura un plus de viteza in ceea ce priveste multitaskingul, dupa cum am afirmat mai sus, navigarea rapida pe web si o grafica superioara pe multe dintre aplicatiile solicitante, in special jocuri. Camera foto este foarte rapida si ofera posibilitatea de inregistrare video FULL HD.

Samsung Galaxy Grand include caracteristici intuitive, care fac telefonul usor de utilizat. De exemplu, Direct Call le permite utilizatorilor sa apeleze in mod automat prin simpla ridicare a dispozitivului pana la ureche; pentru un update de statusuri, e suficient sa agitati telefonul pret de o secunda. Smart Alert va prezinta apelurile pierdute si mesajele noi doar prin simpla ridicare a telefonului. Popup Video, de exemplu, le permite utilizatorilor sa vizioneze filme intr-o fereastra tip pop-up, oriunde pe ecran, in timp ce ruleaza alte aplicatii; S Voice, dupa cum bine v-ati putut da seama si singuri, va permite sa controlati telefonul cu ajutorul vocii, iar AllShare Play asigura partajarea fisierelor pe toate dispozitivele Samsung utilizand un singur cont.

Galaxy Grand vine preincarcat cu cele mai recente versiuni ale lui Samsung Hub, livrand totodata cele mai populare jocuri, filme si muzica direct la utilizator.

Samsung Galaxy Grand – Dual SIM

Marea surpriza am lasat-o spre final: Samsung Galaxy Grand dispune de functia dual SIM, care ii ofera utilizatorului flexibilitate totala de comunicare. Gestionarea a doua cartele SIM in acelasi timp. Acum este posibil sa primiti apeluri pe un numar, in timp ce sunati pe celalalt, asigurand o gestionare eficienta a angajamentelor personale. Gratie acestei functii puteti, bineinteles, sa va alegeti cu grija furnizorii de telefonie mobila.

Si pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte, in cazul nostru 1000 de cuvinte + textul aferent, iata-l pe Samsung Galaxy Grand:

Comentarii

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo