Xiaomi Redmi Note 2 – Pret si specificatii tehnice

Xiaomi Redmi Note 2, phapblet-ul lansat in luna August, pare a fi cartea castigatoare a gigantului producator chinez.

Xiaomi Redmi Note 2

Generalitati

Pus in vanzare pe data de 16 august, primul lot de 800.000 de unitati a fost epuizat in doar 12 ore, fiind un nou record pentru Xiaomi.

Pretul de doar 125 $ pentru versiunea dual sim (4G+3G), 140$ pentru versiunea dual sim 4g+4g si 156 $ pentru versiunea Prime, a facut din Xiaomi Redmi Note 2 un best Buy.

Specificatii tehnice Xiaomi Redmi Note 2

  • Procesor de ultima generatie MTK Helio X10 cu 8 nuclee tactat la 2.0 Ghz versiunea standard, respectiv 2.2 GHz versiunea Prime
  • Display generos IPS de 5.5 inch cu o rezolutie Full HD (1920*1080 px) avand o densitate a pixelilor de 401 ppi
  • Camera foto de 13 Megapixeli (senzor Samsung cu deschidere focala f/2.2) cu autofocus, respectiv o camera frontala OmniVision decenta de 5 megapixeli.
  • Sistem de operare Android 5.1 Lollipop (noul MIUI 7)

Rezistent la apa

Desi Xiaomi Redmi Note 2 nu a fost promovat ca telefon water resistant, testul de mai jos demonstreaza ca phabletul trece cu brio testul unei „bai” accidentale. Evident, nu incercati asa ceva acasa 🙂

Rezistent la socuri accidentale

 Xiaomi trece cu brio si testul socurilor mecanice. Scapat de la o inaltime de 1.5 respectiv 1.8 metri, carcasa si display-ul raman intacte, telefonul functionand fara cusur.

Rezistent la zgarieturi

Potrivit testului de mai jos, Redmi note 2 se comporta deasemenea admirabil. Desi avem oarece indoieli cu privire la veridicitatea acestui video, pana la proba contrarie ii dam credit celui care a realizat testul.

Xiaomi Redmi Note 2 – Pret si magazine recomandate.

Destinat pietei asiatice, este putin probabil ca acest telefon sa apara prea curand in Romania pe canalele oficiale. Puteti insa sa il achizitionati de pe platformele online chinezesti la preturi accesibile, dupa cum urmeaza:

Gearbest – 169$ versiunea standard, $192 versiunea Prime, disponibil in depozitul din China si in depozitul din Hong Kong, transport gratuit.

FocalPrice – Eur 162 Aici, pentru versiunea standard, transport gratuit

Dealsmachine – $163 versiunea standard, $ 205 versiunea prime AICI

Daca nu va incanta ideea de a achizitiona acest telefon din China, puteti arunca o privire din cand in cand AICI, posibil sa il aduca si emag la vanzare in viitorul apropiat.

Nota*: Preturile afisate pentru magazinele de mai sus sunt pur informative. Acestea pot surveni modificari, in functie de politica fiecarui magazin in parte. Totodata, in functie de modalitatea de transport aleasa, posibil sa trebuiasca sa achitati tva si/sau taxe vamale.

Comentarii

Leave a reply

DigiArena.ro
Logo